1. Home
  2. Nl be
  3. Diensten
  4. Support
  5. Onderhoudscontract solidworks
SOLIDWORKS onderhoudscontract bg_3
Maximale service, zorgeloos gebruik

Onderhoudscontracten 

Met een onderhoudscontract van Visiativ geniet je van vele extra’s op het gebied van software, support en kennis. Zo haalt je organisatie gegarandeerd het maximale uit onder andere SOLIDWORKS.

imac-with-rockradio-Hersteld

Altijd de laatste softwareversie

Elk jaar verschijnt er een nieuwe versie van SOLIDWORKS. In deze nieuwste release neemt SOLIDWORKS de ervaringen van gebruikers mee in de verdere ontwikkeling van de software. De gebruiksvriendelijkheid van de pakketten wordt hierdoor continu verbeterd

Bekijk de mogelijkheden van de nieuwste release

Updates en service packs (circa 5x per jaar)

Toegang tot updates en service packs met extra functionaliteiten inclusief bugfixes.

Ondersteuning vorige software versies

Je organisatie blijft probleemloos werken met bestanden van vorige versies. Zo worden bestanden overgezet naar nieuwere versies en heb je geen last van vertragingen in jouw project.

 
Solidwork subscription
Snelle toegang tot SOLIDWORKS specialisten

Support

Onze helpdesk bestaat uit gecertificeerde SOLIDWORKS specialisten die hun jarenlange SOLIDWORKS kennis combineren met ruime praktijkervaring uit de werktuigbouw en productontwikkeling. Zo gaan CAD gebruikers snel weer aan de slag bij problemen of vragen. Houders van een onderhoudscontract worden door ons maximaal ondersteund en maken gebruik van vele voordelen.

Training en kennissessie
Gratis hulpmiddelen voor interne ontwikkeling

Kennis

Haal het maximale uit jouw pakket(ten) door vaardigheden in de organisatie te blijven trainen. Design Solutions organiseert Nederlandstalige trainingen en kennissessies. Met een onderhoudscontract maak je gebruik van vele hulpmiddelen en extra’s om de kennis binnen je organisatie te vergroten.

Maak je keuze:

Meer weten over een onderhoudscontract of direct jouw offerte aanvragen?

Offerte aanvraag

Blijf op de hoogte

Timing is belangrijk! De markt verandert elke dag en wie niet oplet, loopt al snel achter of heeft een kans gemist op extra voordeel. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, blogs, nieuws en speciale acties.