1. Home
 2. Nl be
 3. Diensten
 4. Trainingen
 5. 3dexperience

3DEXPERIENCE Trainingen

 

✅ Leer werken in de cloud

✅ Ruim aanbod 3DEXPERIENCE trainingen

✅ Trainingsinhoud afgestemd op jouw praktijk

Visiativ-Badge-25-jaar-erkend-SOLIDWORKS-opleider
visiativ-bg-4

Klanten beoordelen ons met: ⭐⭐⭐⭐⭐

Keuzehulp

Hulp nodig bij het kiezen van een training?

Ons team staat voor je klaar om de mogelijkheden door te nemen. Bel ons voor meer informatie of stuur een e-mail.

E: info.benelux@visiativ.com
T: 053 608 138
Ma t/m vr - 09:00 - 17:00 uur

Berry Mulder_Visiativ

Heb je vragen over onze trainingen?

Of heb je hulp nodig om de cursus te vinden die het beste bij je past? We helpen je graag!

Dit zeggen eerdere cursisten

 • Thierry Vermeer
  “De trainer kijkt naar individuele basiskennis en speelt hier goed op in. Hierdoor is de basistraining ook zeer geschikt voor mensen die al eens eerder met gelijkwaardige programma’s hebben gewerkt.”
 • Kevin Croenen
  "Tips & tricks en er wordt meteen ingespeeld op de eigen ervaringen en zaken die je tegenkomt in je werksituatie."
 • Enzo Schmitz
  "De trainer had een perfect tempo en voelde goed aan waar we meer aandacht aan konden besteden."
 • Ralf Korten
  "Goed, digitaal te volgens dus makkelijk vanuit huis. Goede uitleg eventueel mogelijkheid om vragen te stellen betreffende probleem op werk."
 • Sjack Worm
  "De basistraining SolidWorks als bijzonder prettig mogen ervaren. Een mooie club jonge enthousiaste medewerkers die bedreven zijn in hun werk. Dank jullie wel!"
 • Daniel Vlasblom
  "De training wordt goed afgestemd op de eigen behoeften."
 • Joey Koopman
  BiosparQ
  "Basiscursus gevolgd en twee vervolgcursussen (plaatwerk en montage), prettige werkomgevinig en vakkundig personeel. Zeer tevreden, bedankt! BiosparQ is een tevreden klant!"
 • Jaap Raaijmakers
  "Duidelijke en goed verzorgde cursus Visualize gevolgd."
 • Irsjaad Sloot
  "Goeie updatetraining gehad."
 • Pim Broekhof
  "Ik heb de opgedane kennis meteen kunnen implementeren. Ook vind ik het fijn dat er een handboek beschikbaar wordt gesteld als naslag werk. De opgedane kennis is goed blijven hangen."

Trainingen op aanvraag

Je kunt bij ons ook terecht voor specialistische 3DEXPERIENCE of SOLIDWORKS trainingen.  We bepalen dan in overleg de inhoud van de training, alsmede de duur.

De betreffende dag/dagen worden in overleg ingepland.

Wij verzorgen op verzoek ook 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS trainingen in het Engels. 

Laat je gegevens achter

Waarom kies je Visiativ voor je 3DEXPERIENCE of SOLIDWORKS cursus of training?

Onze 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS trainingen en cursussen gaan verder dan het behandelen van de software mogelijkheden. We combineren de rollen / features met toepassing in de praktijk, zodat je snel aan de slag kunt op je werk. Er is ruimte om vragen te stellen over je eigen 3DEXPERIENCE  omgeving of je SOLIDWORKS 3D ontwerp. Onze ervaren  SOLIDWORKS consultants hebben eveneens ervaring in het werken met 3DEXPERIENCE en denken graag met je mee. 

 

Veelgestelde vragen over 3DEXPERIENCE trainingen en cursussen bij Visiativ

 • Onze cursussen duren 1 tot 3 dagen. Volg je een meerdaagse cursus, zit er dan meestal een week tussen de trainingsdagen. Gedurende de tussenliggende dagen kun je de opgedane kennis meteen in de praktijk brengen. Eventuele vragen kun je dan tijdens de volgende trainingsdag aan de orde stellen. Daarnaast hebben we 3DEXPERIENCE  cursussen waarbij we de cursusdagen in overleg met de cursisten inplannen. Geïnteresseerd? Schrijf je direct in voor één van onze 3DEXPERIENCE cursussen!

  Voor al onze 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS trainingen en cursussen geldt dat de duur en opzet gebaseerd zijn op het realiseren van maximaal leer rendement.

 • SOLIDWORKS is een veelzijdig en populair 3D CAD programma. Naast SOLIDWORKS is het 3DEXPERIENCE platform volop in ontwikkeling. 3DEXPERIENCE richt zich op werken in de cloud, meer en meer de manier waarop zal worden gewerkt. Tijdens onze trainingen en cursussen leer je praktijkgerichte werkmethoden voor 3DEXPERIENCE, zodat je de functies van dit platform optimaal kunt benutten. Onze trainers leren je de fijne kneepjes en slimme trucjes waardoor je efficiënter werkt met de rollen, die je ter beschikking hebt. Dit heeft weer tot gevolg dat je de time to market van een nieuw product versnelt en de ontwikkelkosten verlaagt. Tel uit je winst!

 • Onze 3DEXPERIENCE cursussen en trainingen zijn bedoeld voor ontwerpers, engineers en technisch tekenaars uit verschillende branches, zoals machinebouw, procesindustrie en consumentenproducten. Je bent in elk geval verbonden met de wereld van de productontwikkeling en wilt alles uit het 3DEXPERIENCE platform halen, al dan niet gecombineerd met SOLIDWORKS. 

  Ben je docent? Dan kun je ook 3DEXPERIENCE cursussen bij ons volgen. Of je nu lesgeeft aan een vakopleiding, middelbare of hogere opleiding of universiteit, je bent welkom!

 • Wij zijn officieel 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS reseller en gecertificeerd trainingspartner. Na het volgen van een van onze hoogwaardige 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS cursussen krijg je daarom van ons een 3DEXPERIENCE of SOLIDWORKS trainingscertificaat.

  Dat is een bewijs dat je een kwaliteitstraining op het gebied van 3DEXPERIENCE of SOLIDWORKS hebt gevolgd bij een SOLIDWORKS Elite reseller die erkend is door SOLIDWORKS om opleidingen te verzorgen. Het is altijd goed om op je cv te vermelden dat je zo’n certificaat hebt behaald.

 • De prijs voor een cursus of training hangt af van het aantal cursusdagen. Kijk op de betreffende cursuspagina voor de juiste prijs. Kom je samen met collega’s een 3DEXPERIENCE training of cursus volgen? Dan maken we graag een offerte op maat.

 • Op dit moment nog niet. Het 3DEXPERIENCE platform bestaat op zich al een aantal jaren maar het ermee werken is nog geen gemeengoed. We merken veelal aarzeling om ermee te starten. Daarom menen wij er goed aan te doen om voorlopig alle 3DEXPERIENCE trainingen in één van onze klaslokalen te verzorgen of bij de klant aan huis.

  Dit neemt niet weg, dat overstappen naar online trainingen op enig moment mogelijk is. Wil je dit eerder dan de berichtgeving aangeeft, zoek contact met ons om dit te bespreken.

   

 • In Vlaanderen bestaat de KMO portefeuille. Dit betekent dat indien uw bedrijf een KMO is, er subsidie aan te vragen is op opleidingen en/of advies. Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30% steun genieten via de KMO portefeuille tot een maximum van € 7.500 per jaar. Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies kan 20% steun genieten via de KMO portefeuille, eveneens tot een maximum van € 7.500 per jaar.

  Bij Visiativ België BV zijn wij een geregistreerde dienstverlener voor opleidingen. Dit betekent dat onze opleidingen in aanmerking komen voor de KMO portefeuille.

  Meer informatie omtrent KMO vindt u op  https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

  Visiativ België BV is geregistreerd onder KMO registratienummer: DV.O106267.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor het ontvangen van het laatste nieuws.