Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

 1. Home
 2. Nl be
 3. Diensten
 4. Support
Maximale service, zorgeloos gebruik

Visiativ support

We willen een partner zijn voor onze klanten. Dat betekent dat we niet alleen eerlijk advies geven over de juiste oplossing die de business case van onze klant ondersteunt, maar ook dat we ons engageren voorbij de verkoop van de software, cloudoplossing of 3D printer. Wij staan onze klanten bij gedurende elke levensfase van het product dat ze van ons afnemen. Met advies, implementatie en andere diensten, waaronder onze helpdesk. Alle klanten die een onderhoudscontract hebben, kunnen elke werkdag rekenen op de ondersteuning van onze deskundige helpdesk.

AdobeStock_479932092 - verkleind voor online gebruik

Wat vinden onze klanten?

 • Maurice ter Hark
  "Klantgerichte organisatie die flexibel omspringt met vragen en problemen. Fijne support met goed persoonlijk contact. Ik heb altijd het gevoel dat ik als een gewaardeerde klant behandeld wordt."
 • b2unit2
  "Ben al jaren tevreden klant. Neem regelmatig contact met hun op om mij te assisteren bij het gebruik van SolidWorks. Zij weten mij altijd verder te helpen."
 • Bas Vellekoop
  "Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld. Zeer tevreden met het ontvangen product en service!"
 • Tim Herrebrugh
  "Altijd goede hulp bij technische vragen en er wordt meegedacht wanneer je ergens mee zit, super!"
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Jeroen Swanink
  "Al jaren tevreden met het programma Solidworks inclusief onderdsteuning. Nog nooit een probleem gehad wat niet opgelost kon worden."
 • Sander Deugd
  "Verkoop en help desk zijn snel en deskundig!"
 • E.J.H. Hessing
  "Een uitstekende partner voor CAD oplossingen. Ze denken goed met je mee voor een passend productadvies, gericht op jouw situatie en wensen. Bij vragen staat de helpdesk voor je klaar."
 • Coen
  "Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad. zeer tevreden over de service en ons product!"
 • Jorrit Jansen
  "Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen voordat ik ze definitief aanschaf."
Visiativ helpt je graag met je uitdagingen

Vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak met onze Technische Business Consultants om je problemen vrijblijvend te bespreken. Geen verplichtingen, wel op gelijke voet schakelen en eerlijke feedback.  

Jeroen Maas Business Consultant

"Ik help bedrijven inzicht te krijgen in hun verbeterkansen en het potentieel van digitalisatie te benutten."

Jeroen Maas Business Consultant

Blijf op de hoogte

Timing is belangrijk! De markt verandert elke dag en wie niet oplet, loopt al snel achter of heeft een kans gemist op extra voordeel. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen, blogs, nieuws en speciale acties.