diensten

Altijd to the point

logo-visiativ

Dienstverlening

Haal alles uit je ontwerp- en engineeringoplossingen met onze ondersteuning. Neem ons in de arm voor trainingen, implementatie en consultancy. Elke dienst stemmen we zorgvuldig af op jouw bedrijfssituatie.

Trainingen

CATIA, DELMIA en ENOVIA

Wij bieden trainingen en cursussen voor CATIA, DELMIA en ENOVIA, eventueel gecombineerd met 3DEXPERIENCE®. Voor beginners tot gevorderden. Vaak meerdaags, in kleine groepen, on-site of in de cloud.

Aansluitend op je wensen

Jouw vaste consultant kijkt hoe je bedrijf een softwarepakket gebruikt en welke nieuwe functionaliteiten je wilt toevoegen. Vervolgens past hij de inhoud van je cursussen hier helemaal op aan.

Direct in de praktijk

Tijdens onze trainingen krijgen deelnemers niet alleen kennis aangereikt, maar nemen ze samen met de docent ook meteen een kijkje in de praktijk. Zo leren ze heel veel in korte tijd.

Snel meer softwarekennis opbouwen binnen je bedrijf?

Je consultant helpt je graag.

Consultancy

Advies

Integratie tussen PDM en ERP? Een audit om inzicht te krijgen in het gebruik van ENOVIA? Welke vraagstukken er ook spelen binnen je bedrijf, wij gaan ze voor je oplossen. Snel en adequaat.

Gerichte aanpak

Onze consultants combineren jarenlange ervaring met een proactieve aanpak. Alles afgestemd op jouw behoeften en doelen. Samen pakken wij jouw software uitdagingen aan zodat je bedrijf weer voluit vooruit kan.

3DEXPERIENCE-Product-DELMIA-Card_01

Internationale smart industry partner

Waarom kies je voor Visiativ Industry Solution?

Omdat we zeer ruime ervaring hebben in het realiseren van complexe softwareoplossingen op maat voor industriële ondernemingen. We zorgen ervoor dat je bedrijf kan meedraaien in het Smart Industry tijdperk.

Visiativ Industry Solution is onderdeel van de Europese groep Visiativ met hoofdkantoor in Lyon. We hebben daarom toegang tot een groot netwerk van internationale experts. Daar profiteer jij als klant ook weer van!

✔️ Wil je slimmer en efficiënter ontwerpen

✔️ Intensief samenwerken in de keten?

✔️ Efficiënt beheer van technische gegevens?

✔️ Optimaliseren van bedrijfsprocessen?

Wat je doelstellingen ook zijn. Samen gaan we ervoor! Wens je nu advies? Kom maar op.

Beproefde ondersteuning

Gecertificeerd ondersteuner

Visiativ Industry Solution is door Dassault Systèmes, de ontwikkelaars achter o.a. CATIA, 3DEXPERIENCE en SOLIDWORKS, uitgeroepen tot Gold Certified Education Partner. Voor informatie neem contact op.

Bevoegd om te certificeren

Visiativ Industry Solution is bevoegd om engineers en bedrijven certificaten toe te wijzen na afronding van training. Zo kunnen zij kennis en vaardigheden aantonen op het gebied van 3D CAD.

Direct contact

Erik De Wit

Erik De Wit

Accountmanager

"Ik vertel je graag hoe onze dienstverlening je business kan versterken."

0032 (0) 473 881 715

Bij welke uitdagingen mogen we je ondersteunen? 

We praten graag eens vrijblijvend over hoe we je kunnen helpen efficiënter te werken, kosten te verlagen en betere ontwerpen te maken.