Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

 1. Home
 2. Nl be
 3. Ontdek visiativ
 4. Evenementen
Laat je inspireren

Evenementenagenda

Laat je inspireren en werk snel jouw kennis bij met onze evenementen. Met de evenementen van Visiativ haal jij meer uit jouw werk, en jezelf. Van SOLIDWORKS evenementen tot aan 3D printing webinars en seminars.

Aankomende evenementen:

 • vrijdag 28 juni, Simulation Introductie, Aalst (VOL)
 • donderdag 17 oktober, Visiativ Connect, Eindhoven

Lees hieronder meer en meld je aan. 

Of schrijf je in voor onze aankomende webinars:

Save the Date on a wood cube in a corporate background
17 oktober, High Tech Campus, Eindhoven

Connect 2024 by Visiativ

Hét evenement over 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS en 3D printen waar je inspiratie opdoet voor efficiëntie en innovatieve slagkracht.

Ontmoet experts en voorlopers op de gebieden van digitalisatie en innovatie, deel jouw ervaringen en bouw waardevolle zakelijke relaties op. Dit is je kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

Connect 2023 _ By Visiativ Benelux _ Official Aftermovie _ High Tech Campus Eindhoven - YouTube - Google Chrome 2024-06-13 10-51-26_4
VRIJDAG 28 JUNI (09:00 - 12:30 OF 13:00 - 16:30)

Seminar: Ontdek de kracht van simulatie

Zoek je een innovatieve manier om je vaardigheden aan te scherpen en weloverwogen beslissingen te nemen in een dynamische zakelijke omgeving? Ons exclusieve seminar "Ontdek de Kracht van Simulatie" biedt precies wat je nodig hebt!

Wat kun je verwachten?

Informatieve inleiding: Ontdek het uitgebreide potentieel van simulatie en leer hoe het je kan helpen je vaardigheden te verbeteren en effectievere beslissingen te nemen.

Praktische ervaring: Ga aan de slag met een door ons geleverd betrouwbaar model, begeleid door ons ervaren team. Deze hands-on oefening helpt je zelfverzekerder te worden in het gebruik van simulaties.

Interactieve nabespreking: Wissel ervaringen uit, leer van andere deelnemers en laat je inspireren tijdens onze nabespreking, waar we de belangrijkste inzichten en lessen bespreken.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is bij uitstek geschikt voor managers, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun vaardigheden te verbeteren en hun besluitvormingsproces te optimaliseren. Of je nu strategieën wilt verfijnen, innovatieve oplossingen wilt verkennen, of je kennis wilt uitbreiden - dit seminar biedt waardevolle inzichten en praktijkervaring.

Tijd:
- Ochtendsessie: 09:00 tot 12:30 (VOL)
- Middagsessie: 13:00 tot 16:30 (VOL)
Locatie: Visiativ België, De Gheeststraat 1B, 9300 Aalst (BE)
Hosts: Jeroen Scheerlinck

Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.

simulation-workshop (1)
Jouw go-to partner binnen de maakindustrie

Deze klanten gingen je al voor...

 • E.J.H. Hessing
  "Een uitstekende partner voor CAD oplossingen. Ze denken goed met je mee voor een passend productadvies, gericht op jouw situatie en wensen. Bij vragen staat de helpdesk voor je klaar."
 • Bas Vellekoop
  "Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld. Zeer tevreden met het ontvangen product en service!"
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Coen
  "Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad. zeer tevreden over de service en ons product!"
 • Tim Herrebrugh
  "Altijd goede hulp bij technische vragen en er wordt meegedacht wanneer je ergens mee zit, super!"
 • Sjack Worm
  "De basistraining SolidWorks als bijzonder prettig mogen ervaren. Een mooie club jonge enthousiaste medewerkers die bedreven zijn in hun werk. Dank jullie wel!"
 • Jorrit Jansen
  "Erg goed geholpen met het entrepeneursprogramma voor mijn startende onderneming, waarbij ik diverse SolidWorks-producten een tijd lang mag uitproberen voordat ik ze definitief aanschaf."
 • Joey Koopman
  BiosparQ
  "Basiscursus gevolgd en twee vervolgcursussen (plaatwerk en montage), prettige werkomgevinig en vakkundig personeel. Zeer tevreden, bedankt! BiosparQ is een tevreden klant!"
 • Jeroen Swanink
  "Al jaren tevreden met het programma Solidworks inclusief onderdsteuning. Nog nooit een probleem gehad wat niet opgelost kon worden."
 • Sander Deugd
  "Verkoop en help desk zijn snel en deskundig!"
 • Ivo Sterken
  "De training was overzichtelijk. Heb het gevoel dat van elke onderwerp van het programma de basis is besproken en voldoende geoefend kon worden tijdens de lessen."
 • Jaap Raaijmakers
  "Duidelijke en goed verzorgde cursus Visualize gevolgd."
 • Visiativ
  Nathan Gutz
  "Ik heb voor mijn startup SOLIDWORKS Premium gekocht. Dit was nieuw voor mij, dus ik had wat extra support nodig. Visiativ heeft perfect geholpen, we zijn nu al een tijdje up&running. Thanks!"
 • Dominique Calcoen
  "De basistraining werd uitgebreid en in mensentaal uitgelegd. De werkwijze waarbij we stap voor stap iedere feature leerden kennen vond ik goed."
 • Patriek Vandenbussche
  "Formlabs form 3 met formwash & cure besteld en héél snel geleverd, super tevreden!!"
 • Maurice ter Hark
  "Klantgerichte organisatie die flexibel omspringt met vragen en problemen. Fijne support met goed persoonlijk contact. Ik heb altijd het gevoel dat ik als een gewaardeerde klant behandeld wordt."
 • Raymond de Kiefte
  "Voor een basistraining vind ik de geboden lesstof prima en krijg je een mooie opstap om te beginnen. De cursusmap is een goede leidraad om je opweg te helpen met Solidworks."
 • Sjoerd Slabbers
  "Erg goed en snel geholpen, printer stond in no-time voor m'n neus!"
 • Grancois Mathieu
  Faymonville
  "Good overview of what we can do with DriveWorks"

Wij helpen je graag verder

Heb je een vraag over één van onze evenementen, neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Neem contact met ons op