Tijdelijke SOLIDWORKS promo - actie t/m 28 juni geldig

SolidWorks_stills+banners_SolidWorks_header_lager-smaller_SolidWorks_header_1905x450_SolidWorks_header_1905x450

Ontdek de SOLIDWORKS promo van dit seizoen

In het tweede kwartaal van 2024* bieden wij een exclusieve SOLIDWORKS-promotie met tijdelijke hoge kortingen. Die wil je niet missen! Grijp nu je kans want we verwachten na dit seizoen nieuwe prijzen.

Dat betekent dubbele korting op SOLIDWORKS licenties!

* de actie geldt tot 28 juni 14:00

Kies nu NOG voor de Netwerklicentie tegen de prijs van Standalone!

Mis dit dubbele voordeel niet

Tijdens deze promo leveren we de Netwerklicentie tegen de prijs van Standalone! Wacht niet te lang, anders loop je het risico dat de prijzen na dit seizoen stijgen.

Zo aanpasbaar als jouw behoeften

Waarom is SOLIDWORKS zo flexibel? Je kunt de beste 3D CAD-programma's gebruiken en ZELF beslissen welke licentie je kiest – maximale controle over jouw investering!

solidowrks-q2-promo-1x1-flexible_def_2
Alles-in-één, nu met korting

Secure Cloud Data Management

Waarom zijn de datamanagementtools van SOLIDWORKS zo geweldig? Omdat ze al je bestanden zo goed organiseren dat zelfs een bibliothecaris er jaloers op zou zijn!

En met de mogelijkheid om alles veilig in de cloud op te slaan, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van belangrijke ontwerpen – tenzij je je wachtwoord vergeet.

Voor de actievoorwaarden en prijzen neem je contact met ons op!

solidowrks-q2-promo-1x1-data_def_2
Feels like a family

Meer dan 6 miljoen gebruikers

Waarom werkt SOLIDWORKS zo goed? Het voelt als een familie – je hebt altijd iemand die je helpt, zelfs als ons helpdesk je computer stilletjes overneemt om te laten zien hoe het moet!

Vraag nu een offerte aan tijdens de promo en krijgt korting!

SolidWorks_stills+banners-offertepagina-jpg

Onze SOLIDWORKS promo is geldig tot 28 juni 2024. In deze periode kunnen we op bepaalde producten en licentievormen extra scherpe prijzen aan je bieden.

Wacht dus niet te lang! Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend bij Visiativ. Je bent tot niets verplicht. 

Advies nodig?

Zijn de promoties verleidelijk, maar twijfel je of ze op de lange termijn de juiste keuze voor jou zijn? SOLIDWORKS biedt een breed scala aan oplossingen, beschikbaar in diverse licentievormen. Of je nu voorkeur hebt voor desktop, netwerk, cloud, een kwartaal- of een jaarlicentie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Raak je verdwaald in dit doolhof van opties? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Deel jouw specifieke uitdagingen met ons, en wij zullen de passende oplossingen voorstellen.